Kalasäilikute valmistamise õpiköök

Kalanduse teabekeskus korraldab neljapäeval, 31. mail algusega kell 11
IVKHK Jõhvi õppekohas kalasäilikute valmistamise õpiköögi Virumaa kalanduspiirkonna liikmetele.

Eesmärk: uute maitsete tutvustamine säilikute valmistamisel peamistest piirkondlikest püügikaladest
Metoodika: juhendaja näpunäidete toel 5-6 erineva säiliku valmistamine purki-vaakumisse-konservi
Juhendaja, retseptide autor: Tartu Ülikooli kohvik/lounge YliCooli looja ning peakokk Urpo Reinthal. Näpunäiteid jagab ka MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök eestvedaja Tauno Laasik.

Osalema on oodatud Virumaa kalanduspiirkonnas kalatoodete valmistamisega isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad (kuni 18 osalejat).
Osalejatel palun kaasa võtta (kala)fileerimisnoad!

Koolitus sisaldab tervituskohvi ja osalejate käe all valminud kalasuupisteid ning on huvilistele tasuta.

Eelkirjapanek 24. maini Virumaa Rannakalurite Ühingu tegevjuht Reili Soppe e-aadressil info@vrky.ee

Lisateavet jagab koolitusspetsialist Ave Menets, ave.menets@ut.ee, 517 5003

Korraldus on toetatud "Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014–2020 rakenduskava"
meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahenditest
Viide antud sündmusele: http://www.kalateave.ee/et/component/events/?view=event&event_id=1129